Сучасна автоматизо
Головна » 2013 » Березень » 29

27 березня 2013 р. в коледжі проведено засідання школи „Перспективного педагогічного досвіду та наставництва”. Оговорювалися матеріали методичної роботи викладачів коледжу з питань впровадження новітніх форм і методів професійної підготовки  студентів – медиків та значення  самоосвіти викладачів у забезпеченні  їх професійної компетентності.


... Читати далі »

Переглядів: 908 | Додав: Аскольд | Дата: 29.03.2013

       До Міжнародного Дня боротьби з туберкульозом у вівторок, 26 березня, відбулась чергова зустріч студентів коледжу з лікарем Вербського протитуберкульозного диспансеру Тишковцем В.А. В ході зустрічі були підняті проблемні питання фтізіатрії, Валерій Андрійович наголосив, що проблема туберкульозу і надалі залишається актуальною в нашій країні. Під час виступу лікар відповів на численні питання студентів та розповів про цікаві клінічні випадки зі своєї практики.

            ... Читати далі »
Переглядів: 849 | Додав: Аскольд | Дата: 29.03.2013

Сьогоднішні проблеми професійної підготовки студентів- медиків, майбутніх медичних працівників, переконливо вимагають кардинального повернення професійної медичної освіти до споконвічних істин про вирішальну роль  в забезпеченні якісної  підготовки медичних фахівців, наукових досягнень медицини, психології, соціології, духовенства і права. Зважаючи на це Дирекція Дубенського медичного коледжу постійно спрямовує роботу всього педагогічного колективу на комплексне забезпечення змісту навчально-виховного процесу. До формування необхідних професійних компетентностей, рис характеру, світогляду  та поведінки студентів коледжу періодично залучаються вітчизняні та зарубіжні нау ... Читати далі »

Переглядів: 944 | Додав: Аскольд | Дата: 29.03.2013