Сучасна автоматизо
Головна » 2014 » Вересень » 24 » День миру
10:29
День миру

   21 вересня усе світове співтовариство відзначало День миру.
   Сьогодні, як ніколи, ми гостро відчули, що щастя – це коли не чути пострілів і вибухів. Коли зустрічаєш схід сонця не в бомбосховищі, а в  мирній країні.
   Акцією „Голуб миру”, яка відбулася 22 вересня у будинку дітей та молоді, студенти і школярі міста підтримали право на мирний розвиток суспільства.
   Бажання бачити Україну єдиною мирною державою студенти коледжу відтворили у плакатах, агітаційних листівках.
    А найкращі побажання миру і щастя передали у листах до воїнів – учасників АТО.
   Сплетіння долі і часу, як важливо, зрозуміти і відчути себе частиною великої свободолюбивої нації . Тому дуже емоційно звучали зі сцени адресні звернення-вірші до молоді Росії, президенту В.В. Путіну.
   Але найцікавіше – це флешмоб  „Голуб миру”, у якому взяли участь старшокласники і студенти навчальних закладів міста. Більше трьохсот учасників акції  випустили у небо білих паперових голубів, прив’язаних до жовтих і синіх кульок.
   В урочистих вітаннях, які звучали зі сцени Будинку дітей та молоді звучали слова гордості і захоплення героїзмом присутніх у залі військових – учасників АТО.
   На завершення дійства усі присутні  проголосували за текст звернення до керівництва Росії із вимогою припинити війну на сході України.

Переглядів: 1024 | Додав: Іван | Теги: АТО, війна, акція Голуб миру, день миру | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]