Сучасна автоматизо
Головна » 2013 » Грудень » 19 » День Святого Миколая у хоспісі
12:56
День Святого Миколая у хоспісі
Зима до нас приходить не тільки снігом, морозами, а й прекрасним святом, яке приносить дарунки дітям і дорослим  – днем Святого Миколая.
Звичним стало бажати у святкові дні достатку, радості, любові. А от незвичним є братська любов до ближнього, допомога і підтримка у складних життєвих ситуаціях. Прояви душевної щедрості, благодійності, на жаль, поодинокі, а отже -  безцінні. Адже  ми самі можемо творити чудеса, давати надію на краще.
Саме тому у день Святого Миколая студенти ІІІ – АЛ(9) курсу Дубенського медичного коледжу відвідали пацієнтів відділення паліативної медицини. Здається, сам Святий Миколай завітав до кожного пацієнта і приніс святковий настрій.
Тремтячими руками хворі із глибокою вдячністю та сльозами на очах приймали передріздвяні гостинці волонтерів-медиків, а також отця Романа, настоятеля храму Вознесіння Господнього, прихожан церкви та членів Дубенського осередку благодійної організації „КАРІТАС”. Весела коляда звучала в кожній палаті, линула до зболілого серця і відлунювала спогадами – струнами в душі. Всім стало зрозуміло, що найкращі ліки - це добре слово, лагідна усмішка, щире побажання і постійна увага.
Старість – не радість, ніхто її не жде. Кожен старається відсунути її небажаний прихід. Та вона несподівано підкрадається і ти з печаллю розумієш, що все найкраще вже було, усе в минулому. А з тобою – лише спогади та недуги. Добре, коли поруч тебе рідні – діти, онуки. А якщо їх немає?
Замінити радість спілкування з рідними неможливо, але увагу, турботу, проявити чуйність нам з вами під силу.
Висловлюємо щиру подяку усім, хто підтримує нас у подібних акціях милосердя. Це дає нам  віру і силу, переконання – є заради чого працювати, надихає на нові  благородні вчинки!
Глибоко переконані – саме любов рухає світом!


Полоцька О.І.,
керівник академічної групи ІІІ – АЛ(9) курсу
Переглядів: 872 | Додав: Іван | Теги: хоспіс, св.Миколай, волонтери, медколедж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Grato  
0
That saves me. Thanks for being so sebilnse!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]