Сучасна автоматизо
Головна » 2013 » Квітень » 17 » ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ
10:50
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

На День відкритих дверей 12 квітня до коледжу завітали учні дев’ятих та одинадцятих класів. Актова зала була переповненою і ледь помістила усіх бажаючих, які зацікавились професією медичного працівника. Директор коледжу Н.О. Венгрин ознайомила присутніх з правилами прийому на 2013 рік. Про життя закладу, його будні і свята розповів заступник директора з навчальної роботи В.Р. Малюта.

   

Більшість присутніх були учні 9-тих класів. На них у цей день чекала цікава програма - пробне тестування з біології та української мови, знайомство з навчальною базою коледжу, участь у практичних заняттях. Усі бажаючі мали можливість виконати медичні маніпуляції: виміряти тиск, зробити ін’єкцію, послухати серце.


     Оголошення результатів пробного тестування для більшості поставило нові завдання. Необхідно наполегливо попрацювати з підручниками щоб краще підготуватись до вступних іспитів. Хочеться сподіватися, що наша зустріч для більшості з абітурієнтів стане вирішальним кроком на шляху до усвідомленого вибору професії і першим кроком до становлення молодого компетентного, люблячого свою професію спеціаліста-медика. Щасти вам, абітурієнти!

Переглядів: 947 | Додав: Аскольд | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]