Сучасна автоматизо
Головна » 2014 » Квітень » 14 » День відкритих дверей
10:05
День відкритих дверей

    В п'ятницю 11 квітня 2014 року коледж зустрічав гостей - майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Зустріч розпочалася в актовій залі закладу. Присутніх на ній ознайомили з особливостями вступної кампанії 2014 року, життям коледжу, його здобутками в навчальній діяльності та громадському житті студентів. Учасники художньої самодіяльності привітали гостей короткою розважальною програмою.

    Продовженням програми було пробне тестування для дев'ятикласників з біології та української мови,знайомство усіх гостей з навчальними аудиторіями та участь школярів у заняттях зі спеціальних дисциплін. Викладачі і студенти коледжу продемонстрували старшокласникам найбільш вживані медичні маніпуляції, дали змогу спробувати відтворити найпростіші з них.

 

 

 

 

 

 

    Педагогічний колектив коледжу сподівається, що участь у заходах, передбачених програмою Дня відкритих дверей, допоможе майбутнім абітурієнтам визначитися з вибором професії. Успіхів вам на вступних екзаменах!

Переглядів: 1100 | Додав: Іван | Теги: Дубенський медичний коледж, квітень, 2014, абітурієнти, день відкритих дверей | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]