Сучасна автоматизо
Головна » 2013 » Грудень » 4 » Інтерес до вивчення професійної німецької мови
11:37
Інтерес до вивчення професійної німецької мови
      На сучасному етапі розвитку суспільства вивченню іноземних мов приділяється велика увага. Студенти-медики також повинні володіти професійною мовленнєвою компетенцією з іноземних мов, тому в групі 3-ВЛ(9) курсу було проведено відкрите заняття з німецької мови на тему "Серце. Система кровообігу". Метою заняття було введення нової лексики до теми, пояснення і закріплення її у комунікативних вправах для формування мовних навичок і вмінь по темі. Основній темі передувала активізація знань студентів з попередніх тем: "Клітина і тканина", "Опорно-рухова система", "М'язова система", "Органи чуття".
     Заняття було проведене за методикою інтенсивного навчання іноземних мов. Комунікативні вправи були побудовані таким чином, що при їх виконанні домінували форми колективної і групової мовленнєвої діяльності: в парах, командах, мікрогрупах, а також залучались до спілкування всі студенти, тому що активізація творчих можливостей студентів відбувається в колективі і через колектив.
На занятті були застосовані інтерактивні форми і методи навчання: рольова гра, презентація, автентичне відео, комп'ютерні технології. Заняття носило комплексний характер, тобто на занятті були поєднані основні дидактичні етапи, при незмінній перевазі мовного тренування і практики. Вважаю, що кожне заняття з іноземної мови є нічим іншим, як тренуванням в іншомовній діяльності. Це дозволяє використовувати найрізноманітніші способи мотивації для збереження інтересу у студентів при вивченні іноземної мови.






Викладач німецької мови Косташ Я.В.
Переглядів: 1011 | Додав: Іван | Теги: іноземна мова, 3ВЛ9, Німецька мова, Відкритий урок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ivory  
0
That's a sensible answer to a chgenlnailg question

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]