Сучасна автоматизо
Головна » 2013 » Вересень » 3 » Навчатися не для школи, а для життя
10:39
Навчатися не для школи, а для життя

В черговий раз замайоріло подвір’я нашого коледжу українськими вишиванками. А ще були букети квітів, щасливі усмішки та щирі привітання. Саме так студенти і викладачі святкували 1 вересня – День знань.

 








Колись святкування початку нового року припадало на 1 вересня. Із часів Петра Першого його зустрічають 1 січня. А свято між тим залишилося як початок нового навчального року. І воно не менш очікуване і бажане в кожній родині, а коледж – це велика  дружня родина викладачів і студентів.

1 вересня назавжди залишається в наших найприємніших спогадах , воно урочисте і довгоочікуване. Гордо вийшли на лінійку студенти – випускники. Легкий сум у поглядах, адже для них востаннє прозвучить перший дзвінок.

     У виступі випускниці, голови студентського самоврядування Катерини Бондарчук прозвучали слова вдячності викладачам, сподівання на те, що прийшла гідна юна зміна, яка  примножить славні традиції коледжу. А гордитись справді є чим – 88 студентів були відзначені грамотами і матеріальною винагородою.

       Особливо урочисто і яскраво пройшло свято для студентів першого курсу. Саме для них звучали слова вітання від директора Надії Олексіївни Венгрин, батьків. А учасники танцювального колективу „Глорія” подарували їм свій танець.

     Бажаємо всім студентам вчитися не для „школи”, а для життя, щоб реалізувати свої знання, досягнути успіху, щоб життєва дорога була дорогою відкриттів і знахідок, радості і перемог!

 

 

Переглядів: 1277 | Додав: Іван | Теги: Дубенський медичний коледж, День Знань, 1 вересня, ДМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]