Сучасна автоматизо
Головна » 2014 » Квітень » 23 » Писанка мальована, з любов'ю подарована
09:51
Писанка мальована, з любов'ю подарована

     "Христос Воскрес!" – "Воістину воскрес!"– саме такі слова вітання звучать у Великодні свята, коли церковні передзвони сповіщають про найсвятіше християнське свято. Кожен з нас сприймає його з відкритим серцем та вірою у душі. "Весна. Любов. Надія. Безсмертя. Життя" - такими словами, на різних мовах розпочалось Великоднє дійство, що відбулось в актовій залі Дубенського медичного коледжу. Студенти-учасники гуртка іноземної мови презентували виставку пасок, крашанок, писанок, вишиванок. Увазі глядачів представили літературно-музичну композицію "Великоднє диво". Вони славили світле Хрестове Воскресіння пісно співами, поезією на англійській та французькій мовах. Молитвою, зверненою до Всевишнього, із запаленими свічками, просили здоров’я  і Божої благодаті для усіх християн, кращої долі нашій Україні.

Полоцька О.І., викладач іноземної мови, керівник гуртка

    Свято Воскресіння Господнього – це свято Віри та Любові. Любові, яка здатна перемогти все.Тому Великдень несе нам радість оновлення  та сподівання на краще, спонукає переосмислити своє життя, стати добрішими і милосерднішими. З року в рік ми готуємося до цього дня, наводячи лад у своїх оселях і душах, збагачуючи світ пишними пасками  та добрими справами. Великдень надихає нас на добрі, щирі діла... Гарною традицією стало серед студентів Дубенського медичного коледжу у Великодні свята радувати пацієнтів відділення паліативної медицини добрим щирим словом і вітаннями із світлим Христовим Воскресінням. Свою шану і милосердя майбутні медичні працівники проявили, відвідавши кожну палату, щоб пригостити хворих запашними пасками, різнобарвними крашанками, смачними солодощами.

 

 

Переглядів: 863 | Додав: Іван | Теги: Пасха, хоспіс, Великоднє диво, літературно-музична композиція, волонтери, гурток іноземної мови, ДМК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]