Сучасна автоматизо
Головна » 2013 » Квітень » 6 » ТВОРЧИЙ ПРОЕКТ СТУДЕНТІВ 3-АЛ(9) ГРУПИ
19:16
ТВОРЧИЙ ПРОЕКТ СТУДЕНТІВ 3-АЛ(9) ГРУПИ
          2 квітня 2013 року в Дубенському медичному коледжі керівник ІІІ-АЛ (9) групи Рафалович А.М. разом із студентами провела відкриту виховну годину на тему:

                            Доле, дай мені крила свої,

                            Хочу жити твоєю весною.

                                                         Леся Українка

        Студенти ІІІ-АЛ (9) групи підготували презентаційні матеріали, в яких показали рівень захворюваності на туберкульоз в Україні і світі.




          Розмислович Вікторія прочитала уривок з твору Михайла Коцюбинського «Цвіт яблуні», Павлів Наталія – з роману Еріх Марії Ремарка «Три товариші», в яких описані симптоми туберкульозу. 

          Бондарчук Катериною була підготовлена виставка-презентація «Видатні особистості, які хворіли туберкульозом», в якій ознайомила з письменниками, поетами, композиторами, художниками, скульпторами, акторами, науковцями, суспільними діячами, що зробили неоціненний внесок у скарбницю світової культури і розвиток сучасної цивілізації.




         Студенти продекламували вірші української письменниці Лесі Українки , які є найбільш яскравим прикладом непереможності людського духу в боротьбі з туберкульозом.




          Свій творчий задум студенти закінчили піснею з репертуару Марійки Бурмаки «Не бійся жити» у виконанні Попової Марії, Свінтозельської Ольги, Котик Аліни, Гураль Ольги. 

        Студенти-медики, ведіть активну роботу з  профілактики  туберкульозу і раннього його виявлення. Також підтримуйте словом важкохворих людей, вселяйте надію у виздоровлення.

                            Беріться краще до роботи,

                            Змагайтесь за нове життя!

                                                                Леся Українка



Переглядів: 1048 | Додав: Аскольд | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Svitlana  
0
)))))))))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]