Сучасна автоматизо
Головна » 2013 » Червень » 5 » Впевнена перемога!
13:04
Впевнена перемога!

           22 травня 2013 року на штучному покритті спортивного майданчику гімназії № 2 м. Дубно проходили змагання з міні – футболу у залік VІІ – ї Спартакіади серед студентів вищих навчальних закладів І – ІV рівня акредитації.

         Дубенський медичний коледж у цих змаганнях представляли команди юнаків та дівчат. Обидві наші команди показали відмінну фізичну підготовку та високий  рівень гри. Серед суперників їм не було рівних. У всіх групових та фінальних іграх як команда юнаків так і команда дівчат впевнено перемогли своїх суперників, зайнявши І – е місце в турнірі.



         Завдячуючи тренерам та викладачам фізичного виховання Дубенського медичного коледжу, які своєю працею та добрим словом залучають студентів до занять спортом , а також студентам, які корисно проводять час як на заняттях фізичного виховання  так і у різноманітних секціях, команда студентів нашого коледжу вкотре зайняла І - е місце в VIІ – й міській Спартакіаді, підтвердивши високу спортивну майстерність.


         Надіємось, що і в майбутньому збірні команди викладачів та студентів нашого коледжу будуть гідно виступати на міських та обласних змаганнях.


Віктор Ружнілов,

заступник директора з фізичного виховання та спорту
Переглядів: 1071 | Додав: Аскольд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]