Сучасна автоматизо
Головна » 2013 » Квітень » 20 » СЕАНСИ СМІХОТЕРАПІЇ ВІД ВІКТОРА ЄВТУШЕНКО
00:18
СЕАНСИ СМІХОТЕРАПІЇ ВІД ВІКТОРА ЄВТУШЕНКО


Із досьє ..

Поет-гуморист, прозаїк, член Національної спілки письменників України з 2005 року. Автор книг гумору і сатири: "Жарт-птиця" (1996), "Стожарти" (1999), "Сміхограй" (2001), "Старі казки на новий лад" (2003), "Багаті також плачуть" (2005), "Сміх на голову" (2008), "То є так!" (2011), "Про100 сміх" (2013).

Дотепно, влучно, талановито! Саме такими словами можна охарактеризувати твори знаного в Україні та за її межами поета – гумориста Віктора Євтушенка.

Переконатися у цьому мали змогу викладачі і студенти Дубенського медичного коледжу, які прийшли на зустріч із відомим майстром поетичного слова 11 квітня 2013 року.

Віктор Євтушенко яскраво змальовує у своїх творах життєві негаразди, родинні, побутові  конфлікти, розкриває  негативні явища сучасного суспільства.


Захоплює те, як вдало і, напрочуд точно, талановитий гуморист показав підмічений ним побутовий сленг деяких молодих сучасників. Так у казці „Колобок”, навмисне використовуючи так званий „блатний лексикон”, як художній засіб, автор влучно висвітлив мовну обмеженість і нікчемність „героя”. А скільки таких героїв – сучасників є поміж нас?

На зустрічі автор презентував нові поетичні збірки „То є так” і „Про 100 сміх”.


Перипетії виборчих перегонів з брудними технологіями, чорним піаром, популізмом, а зрештою – „Маємо те, що маємо”.

За фахом Віктор Євтушенко – медик. Професія вплинула на поетичну творчість гумориста. Нестримним сміхом сприймала аудиторія гуморески на медичну тематику.

Підсумок зустрічі підвів сам поет–гуморист: „Сміх продовжує життя – тож вмираймо зі сміху”.


Двохгодинна зустріч пролетіла як одна мить. Як спогад у присутніх залишилися гарний настрій і гумористичні збірочки з авторськими побажаннями:

„На добро, на щастя і веселий сміх!”

Трохимчук Олена, студентка 1-БЛ(9) групи
Переглядів: 2304 | Додав: Аскольд | Рейтинг: 5.0/13
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]