Сучасна автоматизо
Головна » 2013 » Березень » 21 » Делегація з Норвегії
17:30
Делегація з Норвегії

Днями відділення паліативної медицини (хоспіс) Дубенського медичного коледжу відвідала делегація поважної міжнародної благодійної організації „Lions Clubз містечка Skodje Норвегія. П. Харальд та п. Інге  готували свій візит до Дубна протягом року. Після спілкування і знайомства через скайп з директором коледжу п. Н.Венгрин норвезькі благодійники прийняли рішення про збір коштів. Членами організації у Норвегії було видано серію альбомів старих фото середини минулого століття. Реалізувавши ці альбоми серед людей, які цікавляться старовиною, організація зібрала кошти на допомогу людям які потребують її в Україні.


Гості з Норвегії цікавились життям нашого міста, його історією і традиціями. Їхнім гідом на протязі п’яти днів перебування в Україні став викладач англійської мови коледжу Саховський Юрій Віталійович. Ознайомившись з умовами перебування в хоспісі, поспілкувавшись з хворими та персоналом відділення іноземні гості перейнялися проблемами хоспісу і були раді, що вибрали в  якості допомоги саме цю установу. Мобільність і прозорість дій директора коледжу Надії Венгрин викликали захоплення у норвезьких гостей. Тому обоє висловили впевненість у тому, що співпраця їхньої організації з Дубенським хоспісом лише розпочинається і матиме продовження. Зі свого боку представники закладу були вражені енергією і активною громадською позицією цих уже не молодих з добрим серцем людей. Завдяки допомозі благодійної організації вдалось вирішити ряд першочергових питань організації роботи хоспісу. Придбано місячну норму памперсів для лежачих хворих. Забезпечено всіх пацієнтів відділення новими одіялами та подушками, придбано сухо-жаровий шкаф для стерилізації медичних інструментів, закуплено морозильну камеру і дві мікрохвильові печі.


Ми вдячні людям з Норвегії за їх благородну справу і небайдужість. Зичимо подальшого процвітання їхній країні, організації „Lions Club”, щастя і благополуччя родинам усіх, хто був причетний до організації цієї акції.

Переглядів: 1028 | Додав: Аскольд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]