Сучасна автоматизо
Головна » 2010 » Вересень » 16 » ДЕНЬ ФІЗКУЛЬТУРНИКА
21:51
ДЕНЬ ФІЗКУЛЬТУРНИКА

ДЕНЬ ФІЗКУЛЬТУРНИКА

11 вересня вся країна святкувала Всеукраїнський день фізкультурника. Студентство нашого міста також долучилося до цього свята.

Попри холодну і вітряну погоду святкування відбулось на майдані Незалежності в присутності викладачів, тренерів, спортсменів та глядачів, а відкриттям дійства став показовий виступ прапороносців – студентів III-IV курсів Дубенського медичного коледжу.

З вітальним словом виступив заступник голови міської ради Карпюк Олександр Петрович. Потому відбулося нагородження почесними грамотами директорів, тренерів, викладачів, спортсменів та громадських діячів начальником відділу з питань фізкультури та спорту Дубенської міської ради Борисом Сухолейстером.

За високі спортивні досягнення та вагомий внесок в розвиток фізичної культури та спорту були відзначені директор Дубенського медичного коледжу Венгрин Н.О., заступник директора з фізичного виховання та спорту Ружнілов В.О. та викладачі фізичного виховання Ружнілова Л.О., Фик М.М., Леньо В.Я.

Святковий настрій учасникам дійства подарували студенти ІІІ-АЛ(9) курсу медичного коледжу, які виконали спортивно-танцювальну композицію, а також юні футболісти та дзюдоїсти.

З чудовими хорошими враженнями залишилися і учасники, і вболівальники, і глядачі.

Тимошова Наталія,студентка ІІІ-АЛ(9) курсу  

Переглядів: 1171 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]