Сучасна автоматизо
Головна » 2014 » Грудень » 9 » День відкритих дверей у Дубенському медичному коледжі
13:46
День відкритих дверей у Дубенському медичному коледжі

    5 грудня у коледжі відбувся День відкритих дверей. Абітурієнти з Рівненської, Тернопільської, Волинської та Львівської областей заповнили актову залу. З особливостями вступної кампанії 2015 року присутніх ознайомила директор коледжу, кандидат медичних наук Венгрин Надія Олексіївна.

    Студенти коледжу вітали гостей виступами гуртків художньої самодіяльності. Після вітального концерту абітурієнтів-дев'ятикласники перевірили свої сили у пробному тестуванні з біології та української мови.
    

 Завершилось дійство знайомством з навчальними кабінетами та аудиторіями, участю абітурієнти у заняттях зі спеціальних медичних дисциплін.

 

Дирекція і педагогічний колектив коледжу сподіваються, що знайомство з закладом допоможе абітурієнтам зробити правильний усвідомлений вибір професії після закінчення навчання. Повідомляємо, що наступна зустріч з абітурієнтами відбудеться 10 квітня 2015 року.

Переглядів: 1603 | Додав: Іван | Теги: 5 грудня, МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ, Дубно, вступ, абітурієнти, день відкритих дверей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]