Сучасна автоматизо
Головна » 2014 » Березень » 21 » Ярмарка кросвордів
09:24
Ярмарка кросвордів

    З 20 березня по 24 березня 2014 року в Дубенському медичному коледжі функціонувала ярмарка кросвордів з медичної біології. До участі в ній були залучені студенти ІІ-их курсів.  Студенти отримали випереджувальне завдання: протягом двох тижнів скласти та презентувати кросворд, головоломку чи сканворд з медичної біології. 

   Учасники ярмарки показали не лише свої знання з даної навчальної дисципліни, а й проявили фантазію, творчість, втілили креативні ідеї та задуми в дійсність. Студенти обмінюватися  результатами своєї роботи між групами та взяли активну участь не лише у складанні, а й у розгадуванні запропонованих завдань.

       До участі у виставці-ярмарці долучилися  і викладачі, які брали активну участь у розгадуванні кросвордів, маючи змогу перевірити і свої знання в цій галузі.
    На сьогоднішній день перед вищими навчальними закладами стоїть завдання сформувати у майбутніх фахівців творче мислення, уяву, активність. Тому залучення студентів до виконання творчих завдань є актуальним і не лише підвищує інтерес до вивчення предмету, а й формує у студентів креативне мислення, адаптує їх до умов сьогодення.

Переглядів: 884 | Додав: Іван | Теги: студенти, Конкурс, кросворди, ярмарка-виставка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]