Сучасна автоматизо
Головна » 2014 » Вересень » 9 » Музика гурту „Кулі ” з Майдану об’єднує патріотів
09:15
Музика гурту „Кулі ” з Майдану об’єднує патріотів

      Із давніх -  давен так у світі повелося: чоловіча доля – захищати свій дім і служити Вітчизні. Сьогодні поняття „честь”, „обов’язок” наповнилися новим змістом.

      Поки ми живемо у мирі, конфлікти і війна здаються нам такими далекими і неможливими .Здається , що так буде завжди...а війна ...про неї ми знаємо хіба що з  книг історії , документальних хронік.

    Ми не готові прийняти жорстоку реальність, що так зненацька нас усіх застала. І слова: „Героям слава!”, вільна держава, життя - мають цілком реальний зміст. Момент істини – зустріч з бійцями Національної гвардії, учасниками бойових дій на сході країни, гуртом „Кулі” з Майдану  Зеником і Максимом - стала підтвердженням того, що музика є початком великих справ нашого життя, допомагає відпочити і помріяти. А ще допомагає у буремних подіях не загубити свого людського обличчя, душевного добра.

Глибоко вразила щирість студентів першого курсу коледжу, особливо 1АЛ(9) групи, які підготували листи солдатам і через музикантів просили передати бійцям на схід.

    Україна – країна трагедій і краси, країна – де найбільше люблять волю  і найменше знали її.

   „Шануймо себе і свою гідність , тоді шановані будемо іншими „ – ці слова неодноразово звучали у виступі бійців нацгвардії, які впевнені у тому що  Україна буде незалежною, вільною, єдиною державою.

       Віримо, що  відвага наших героїв не буде марною і Україна виборе своє право на вільну суверенну державу.

Ільків Олеся, Крекот Христина.

Переглядів: 1449 | Додав: Іван | Теги: Україна, бійці, підтримка, нацгвардія, солдати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]