Сучасна автоматизо
Головна » 2013 » Листопад » 18 » Партнерство без кордонів
14:52
Партнерство без кордонів
     З дружнім візитом з нагоди святкування 60-річного ювілею навчального закладу, на запрошення дирекції Білоруського державного медичного коледжу, з 4 по 5 листопада 2013 року у м. Мінську побувала делегація Дубенського медичного коледжу у складі: директора коледжу Венгрин Н.О., заступника директора з навчальної роботи Малюти В.Р., заступника директора з виховної роботи Міскевич В.В.
    У рамках святкування, в коледжі проходила Республіканська науково-практична конференція з міжнародною участю „Безперервна освіта ХХІ століття” В роботі конференції прийняли участь представники Білорусії, України і Росії. Із доповіддю „Комплексна оцінка відповідності освітньої підготовки випускників ВНМЗ І-ІІ рівнів акредитації сучасним професійним вимогам” виступила директор коледжу Н.О. Венгрин.
   В ході конференції обговорювались проблемні питання підготовки, підвищення кваліфікації, перепідготовки середніх медичних працівників (в Україні молодші медичні спеціалісти з вищою освітою).
      Цікавими були виступи як науковців, так і викладачів закладів освіти, а також практикуючих медичних сестер. За Круглим столом велися цікаві дискусії. У дружній бесіді не обійшлось без народної пісні, яка звучала українською, білоруською, російською мовами.
     Теплі і дружні стосунки зав’язалися між нашими закладами не так давно. У квітні ми підписали договір про співпрацю, яка дає сьогодні свої перші плоди.
   Для нашого коледжу участь у такому форумі стала ще одним важливим кроком у налагодженні міжнародного співробітництва. Конференція засвідчила, що у нас дуже багато спільних проблем і обмін думок залишив не тільки гарні враження від поїздки, але і чимало нових ідей, запозичених з досвіду закордонних колег, спрямованих на поліпшення організації навчально-виховного процесу у закладі.

Переглядів: 913 | Додав: Іван | Теги: Міжнародна конференція, Білоруський державний медичний коле, ДМК, Білорусь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]