Сучасна автоматизо
Головна » 2014 » Червень » 4 » Презентація поетичної книги письменниці Іванни Кобєлєвої
15:00
Презентація поетичної книги письменниці Іванни Кобєлєвої

Студенти Дубенського медичного коледжу відвідали творчий вечір молодої письменниці з Києва
   2 червня у Дубенському історико-культурному заповіднику відбулася презентація поетичної книги письменниці, журналіста та історика Іванни Кобєлєвої. «Не плач, Марі» - саме таку назву обрала авторка для свого друкованого видання. Захід відвідали студенти перших курсів Дубенського медичного коледжу. Серед гостей на творчому вечорі також були присутні письменники Микола та Люба Пшеничні, Наталія Кириченко та Микола Оттов, які висловили свої враження від знайомства із творчістю молодої поетеси та висловили побажання й надалі бачити її у нашому місті.
   Іванна Кобєлєва народилася у селі Рохманів Шумського району, у Дубні бувала неодноразово, а тому, як зазначила поетеса, наше місто є їй особливо близьким. У своїй книзі вона поєднала враження від подорожей по Україні, історію та сучасність. Іванна також зачитувала вірші, які були написані порівняно недавно, під впливом подій на Майдані, а тому вони не ввійшли до збірки. Ці поетичні рядки особливо сподобалися молодіжній аудиторії: студенти медичного коледжу активно спілкувалися з авторкою та ставили запитання, в результаті чого презентація пройшла у щирій та невимушеній атмосфері.
   З книгою Іванна Кобєлєва відвідала Вінницю, Острог та Київ, надалі творчі вечори пройдуть в Івано-Франківську та Чернівцях. Варто зазначити, що до нашого міста її запросили викладачі Дубенського медичного коледжу, для того щоб студенти могли ближче познайомитися із сучасним літературним процесом та молодою українською поезією. На завершення письменниця дарувала присутнім автографи та спілкувалася з любителями художнього слова.

 

Юлія Лісовська,
викладач української літератури
Дубенського медичного коледжу

Переглядів: 898 | Додав: Іван | Теги: Дубенський медичний коледж, Дубенський замок, Іванна Кобєлєва, презентація книги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]