Сучасна автоматизо
Головна » 2013 » Квітень » 17 » ШАХОВІ БАТАЛІЇ
19:28
ШАХОВІ БАТАЛІЇ

Шахи існують понад півтори тисячі років. Десятки століть люди грають у цю захоплюючу гру.

Шахи у нашій країні стали справді народною грою, одним з найпопулярніших видів спорту. Про це свідчать високі досягнення українських шахістів у Всесвітній шаховій Олімпіаді, на якій вони зайняли перше місце.

В медичному в коледжі шахи серед студентів користуються великою популярністю. Вони сприяють вихованню волі, витримки, розвивають пам'ять, кмітливість, вчать логічно мислити і таким чином служать справі підвищення культурного рівня.

Одним із видів спорту в міській Спартакіаді серед студентської молоді ВНЗ міста є шахи.

11 квітня 2013 року в приміщенні міського будинку дітей та молоді відбулись досить цікаві, захоплюючі шахові поєдинки між студентською молоддю міста. 


Змагання проходили серед дівчат та юнаків. Кращі шахісти коледжу захищали честь нашого навчального закладу: Пшенична Марія ІІІ- АА (11), Роїк Вікторія ІІ-АЛ (9), Бедрай Марія ІІ-АА (11); юнаки: Шостак Богдан І- ВЛ (9), Чернець Юрій ІІ-БЛ (9), Шпичак В’ячеслав ІІ – АЛ (11).


В залік Спартакіади результати зараховувались окремо, як для юнаків так і дівчат.

Згідно жеребкування свій шаховий турнір наші дівчата розпочали з студентками педагогічного коледжу, принісши розчарування для тренера, зігравши в напруженій та емоційній грі з ними в нічию. В кінцевому результаті вони посіли почесне друге місце, на третьому місці  команда ліцею. Юнаки гідно виступили і стали  чемпіонами шахового турніру.


Вітаємо наших переможців.

 Віктор Ружнілов, 

заступник директора з фізичного виховання та спорту

Переглядів: 963 | Додав: Аскольд | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]