Сучасна автоматизо
Головна » 2013 » Лютий » 15 » Світ не без добрих людей
22:04
Світ не без добрих людей

Світ не без добрих людей

 

У день св.. Валентина гостинно вітали у Дубенському медичному коледжі представників франко-української гуманітарно-культурної асоціації «Веселі черевички» з Франції. З нетерпінням чекали на гостей і студенти, і викладачі коледжу, які зібралися в актовій залі.




З вітальним словом виступила Директор коледжу Н. Венгрин, яка вручила подяку президенту асоціації Франсуа Бланше, за надану благодійну допомогу хворим відділення паліативної медицини (хоспіс), який є структурним підрозділом медичного коледжу.






 

У залі жваво звучала французька та українська мова. Гостей вітали студенти коледжу та учні ЗОШ №1. м. Дубна. Для гостей  на згадку, студенти коледжу підготували невеличкі сувеніри з світлинами коледжу, хоспісу, та замку

.









На завершення Франсуа Бланше висловив надію подальшої співпраці благодійної організації з колективом Дубенського медичного коледжу.

Від гостей виступив  президент асоціації Франсуа Бланше, в словах якого прозвучали сподівання на подальшу співпрацю. Серед гостей були присутні члени Тернопільського обласного Відділення Міжнародного Центру впровадження міжнародної програми  ЮНЕСКО на чолі з Семенюком Віталієм Степановичем, який допоміг з доставкою благодійної допомоги у Дубенський












Переглядів: 1407 | Додав: Аскольд | Теги: паліативна допомога, медколедж, французи., хоспіс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Bane  
0
The ablitiy to think like that shows you're an expert

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]