Сучасна автоматизо
Головна » 2014 » Вересень » 2 » Святкування Дня знань студентами-медиками
08:31
Святкування Дня знань студентами-медиками

   Ось і закінчилося ще одне сповнене веселощів і радості літо.
  Час плине невблаганно. Так чекаєш на літні канікули, а вони пролітають мов одна мить.
  А отже  настав час вирушати у нову захоплюючу мандрівку до підкорення професійних вершин.
  Новий навчальний рік - це  нові друзі, нові викладачі , нові звершення і нові мрії. Усі вони пов’язані із здобуттям професії медичного працівника.
  З нетерпінням, як і всі першокурсники, я чекала першого   заняття в коледжі, урочистої посвяти у студенти – медики.
  1 вересня  переступили поріг коледжу. Спитаєте, чи було страшно? – Так! Але на сьогодні ми – дружня, цікава, єдина родина, частинка великої коледжної студентської сім’ї.
     Велике враження справило свято Першого вересня у коледжі. Підтримуючи  українські традиції, усі викладачі і студенти прийшли  у вишиванках, з радістю в очах, з щасливими посмішками. Глибоко схвилювали щирі привітання директора коледжу Надії Олексіївни Венгрин . Вона побажала цінувати щасливі , неповторні студентські роки.     
   Оригінальними були  вітання від старшокурсників, вручення символічних документів – студентського квитка і залікової книжки – як підтвердження нашого нового статусу.
фото..
    Були відзначені і кращі студенти коледжу – відмінники навчання , лідери студентського самоврядування, переможці професійних конкурсів, громадські активісти , волонтери. Мимоволі приміряєш це на себе і гордістю сповнюється душа - все-таки правильно обрано навчальний заклад.
   Особливим було свято  для студентів четвертого курсу, адже цей дзвінок для них останній у коледжі. Радію за них і співчуваю їм. Вони стали такими дорослими, самостійними , але щем у серці від того , що це останній безтурботний рік .
      Багато теплих слів і побажань прозвучало від гостей свята, але  найбільш хвилюючим  моментом   стало прийняття Урочистої обіцянки студента – медика. Для проведення традиційного ритуалу – посвяти  в студенти - кращі  студенти четвертого курсу  одягнули халати першокурсникам.
фото..
     Закружить карусель навчального процесу : лекції і практичні, самостійні контрольні,  навчання з ранку до ночі! Але у наших серцях назавжди залишиться чарівна мелодія першого дзвінка .   
     Після урочистої лінійки нам провели першу лекцію на тему „Україна – єдина країна”. Ці слова сьогодні актуальні як ніколи .
  Бажаю усім  першокурсникам досягти своєї мети у житті, ніколи не зупинятися на цікавій  дорозі знань.

 

 

 

 

Ангеліна Коновал, студентка 1АЛ(9)

Переглядів: 1277 | Додав: Іван | Теги: студенти, День Знань, МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ, Дубно, перше вересня, перший курс | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]