Сучасна автоматизо
Головна » 2014 » Грудень » 30 » У барвах мальв
14:12
У барвах мальв

Презентація персональної виставки художньої вишивки та другої поетичної збірки Наталії Кухарук

Делегація Дубенського медичного коледжу відвідала презентацію творчих доробків Радивилівської поетеси Наталії Кухарук, яка відбулася 29 грудня 2014 року в приміщенні Дубенської центральної районної бібліотеки. На заході були присутні просвітяни, студенти, школярі та творча інтелігенція міста, а саме такі митці: Микола Пшеничний, Любов Пшенична, Юрій Загорський, Ярослав Гелетій, Олег Супрун.

 

Офіційне відкриття заходу здійснила директор Дубенської центральної районної бібліотеки Людмила Кононова. Презентував творчість поетеси та її доньки відомий поет, член Національної спілки письменників України Микола Пшеничний. Наталія Кухарук презентувала публіці свої найкращі вірші, що війшли до її другої збірки «У барвах мальв». Ілюстрацією на обкладенку книжечки була обрана репродукція картини випускника Мирогощанської середньої школи, львівського художника Павла Тарасюка.

Під час презентації збірки поезій паралельно відбувалась виставка картин-вишиванок Наталії Кухарук. Тематика представлених картин різноманітна : національні мотиви, релігійні сюжети, пейзажі, портрети. Це є твердженням, що талановита людина – талановита в усьому.

На зустріч поетеса прийшла з донькою Марійкою, яка малює, грає на двох музичних інструментах, і, як мама, захоплюється написанням віршів. Під час заходу звучали дитячі вірші Наталії Кухарук та її доньки у виконання вихованців Дубенського дитячого садка №4. Гарно пише поезію Наталія Кухарук для дітей та дорослих.

Ми раді, що побували на святі творчості сучасного митця і мали змогу помилуватися чудовими картинами майстрині та почути гарні поетичні рядки, що прославляють любов до рідного краю.

Переглядів: 1289 | Додав: Іван | Теги: інтелігенція, поети, письменники, Дубенська центральна районна бібліо, творчість, МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]